Hlavní obsah

Děti ze 49. mateřinky se loučily se školním rokem

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásnou zahradní slavnost pro děti, ale také pro rodiče a přátele školky uspořádala v úterý 49. mateřská škola v Puškinově ulici v Plzni. Oslavou s tajuplným názvem Čarování se Saxanou se děti rozloučily se školním rokem.

Foto: 49.MŠ Puškinova ulice
Článek

„V dynamicky sestaveném zábavním programu si děti zatancovaly, zazpívaly, čarovaly se Saxanou a také soutěžily. Samozřejmě nechybělo sladké pohoštění a oblíbený táborák,“ uvedla ředitelka Helena Kaprasová.

„Ačkoli se děti již těší na prázdniny, leckdy také opouští předškolní výuku a své kamarády, proto je podobný způsob rozlučky na konci školního roku podle mě výbornou volbou, aby to rozloučení nebylo moc smutné. Přeji všem dětem, které už od září půjdou do školy, aby je to ve školních lavicích bavilo, a samozřejmě nejen jim, ale i všem ostatním dětem, aby si užily krásné prázdniny," popřála předškolákům hodně štěstí Jaroslava Maříková, místostarostka MO Plzeň 3.

Reklama

Výběr článků

Načítám