Hlavní obsah

Den s Erasmem+ v projektu Umění žít spolu

Novinky, Věra Komoňová, Mgr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 24. června se na Gymnáziu T. G. Masaryka v Hustopečích uskuteční akce programu Erasmus+ Domu zahraniční spolupráce Praha a Taneční skupiny Lady Stars Hustopeče s názvem Umění žít spolu.

Foto: Dům zahraniční spolupráce

logo Erasmus+

Článek

V rámci tohoto programu bude DZS Praha od 10.00 hod prezentovat možnosti a informace programu Erasmus+ školní vzdělávání. TS Lady Stars Hustopeče představí svoji práci a úspěšné i podané taneční projekty v rámci evropského programu Erasmus+ neformální vzdělávání.

Chceme tímto pozvat všechny zájemce o program i práci TS Lady Stars Hustopeče, aby se přišli podívat na gymnázium do společenské místnosti a od 15.30 hodin potom do tělocvičny, a získali tak informace o podávání projektů ve školním vzdělávání a neformálním vzdělávání TS Lady Stars Hustopeče. 

Prezentovat možnosti získání velkých financí pro děti bude Kateřina Vobořilová z DZS Praha, a to od 10.00 hodin v pátek 24. června. Tato prezentace bude maximálně 45 minut a je zcela zdarma. Poté bude následovat informace o práci a projektech TS Lady Stars.  

Součástí akce bude i nábor nových členů do TS Lady Stars pro školní rok 2016/2017 a taneční sezónu 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám