Hlavní obsah

Den plný zábavy pro celou rodinu ve Štikově rokli

Novinky, Jaroslav Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotu 6. října připravila firma HAVEX s.r.o. v prostoru autodromu ve Štikovské rokli u Nové Paky Den plný zábavy pro celou rodinu.

Foto: Jaroslav Blažek
Článek

V bohatém celodenním programu bylo mnoho zajímavých atrakcí pro děti i dospělé, například skákací auto a dětské bludiště, jízdy na dětských čtyřkolkách a segwayích, RC modely, malování na obličej i beauty salon pro ženy, testovací jízdy v automobilech ŠKODA 4x4 i 4x2, SEAT a JEEP. Také bylo možno vyzkoušet jízdu v 3D závodním simulátoru.

O hudební pohodu se celý den staraly hudební skupiny Alibi Rock, zpěvák Pekař se svojí skupinou a také zpívající závodnice Olgy Lounové. O občerstvení i velký výběr nápojů se postaral Novopacký pivovar.  

Vrcholem ale byla oslava titulu mistra Evropy v autokrosu Václava Fejfara a přítomnost dakarského motocyklového závodníka Milana Engela i dalších závodník, kteří se zúčastnili autogramiády a předváděli své stroje i na závodní trati. Dokonce i vozili diváky.

I díky hezkému slunečnému počasí se odpoledne návštěvníkům líbilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám