Hlavní obsah

Děčínská zoo shání dýně na tradiční strašidlení, pak si na nich pochutnají zvířátka

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční Strašidelná zoo v Děčíně se neobejde i bez darovaných dýní. Jestli máte nějaké přebytky, chovatelé je velmi uvítají, kromě výroby strašidýlek se produkty po akci stanou vítanou pochoutkou mnoha zvířat.

Foto: zoo Děčín
Článek

„Zahrádkářské přebytky, jakými jsou dýně, cukety nebo patisony, využije zahrada na akci s názvem Strašidelná zoo, kterou pořádáme v sobotu 4. listopadu od 15 hodin,” uvedla mluvčí zoo Alena Houšková.

Je to tradiční, návštěvníky velmi oblíbená akce. „Během akce se vyrábějí strašidýlka z dýní a děti čeká také lampiónový průvod a nezapomenutelná cesta za strašidly plná soutěží tentokrát na motivy filmu Ať žijí duchové!," dodala Houšková.

Informace podá centrum návštěvnických služeb Zoo Děčín - tel. č. 412 531 626 nebo pište na mail: marketing@zoodecin.cz. Odvoz zahrádkářských přebytků v blízkosti Děčína zoo zajistí. Po akci poslouží dýně jako krmivo pro zvířata.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám