Hlavní obsah

Co vše se dělo v Náchodě na Muži roku?

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Letošním Mužem roku se v Náchodě stal třidvacetiletý Antonín Beránek z Brna. Na druhém místě skončil Adam Nitschmann z Ostravy a třetí byl Tomáš Barthell z Chebu. Ale kdo vše dorazil do poroty nebo vystoupit? A co vše někteří chystají v nejbližších dnech?

Foto: Petr Mráček

Eva Hrušková - Muž roku 2013

Článek

Počtrnácté se uskutečnila soutěž Muž roku, která proběhla v pátek 23. srpna v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě. Z celkového počtu přihlášených, letos se přihlásilo 777 uchazečů, bylo vybráno dvanáct finalistů z celé České republiky.

V porotě zasedli významné osobnosti z kulturního, společenského a politického života - Vlaďka Erbová, Michaela Dolinová, Eva Hrušková, Jana Hrušková Yngland, Martin Maxa, Inna Puhajková, Dominika Mesárošová, Lumír Olšovský, Valérie Zawadská, finalistka České Miss Kateřina Votavová, Luba Skořepová, Jana Bobošíková, Muž roku Martin Gardavský, Muž roku Martin Zach a další celebrity.

Zlatým hřebem byla účast Jejího Veličenstva Mary Reynolds, která je pravé královně Alžbětě II. podobná, jako kdyby byly sestry. A účast nejkrásnějšího muže planety pro rok 2012 Ali Hammoud.

Během finálového večera vystoupili Yvetta Blanarovičová, Michaela Nosková, Marcela Březinová, Jan Bendig, Dan Mrózek, Tomáš Savka, Kamila Nývltová, Vašek Noid Bárta, Markéta Konvičková.

Zeptali jsme se některých osobností, co chystají v nejbližších dnech.

Michaela Nosková zazpívala duet s Tomášem Savkou ze slavného muzikálu Fantom opery. Ta v současné době účinkuje v muzikálu Rent. Od jara příštího roku se chystá i česká verze. Nabídek má na mnoho vystoupení, a to i díky nové spolupráci s Peterem Kovarčíkem. Tomáš Savka zase prozradil, že od 7. září bude hrát v roli jednoho z manželů slavné jazzové zpěvačky Evy Olmerové v muzikálu o jejím životě - Nezemřela jsem.

Zajímavé vystoupení byl duet Kamily Nývltové s Václavem Noidem Bártou. Ten po svém vystoupení z Náchoda hned odjel. Kamila nám prozradila, že v těchto dnech usilovně pracuje na svém novém CD, které bude vánoční. 10. prosince v Divadle Broadway v Praze bude mít k této příležitosti Vánoční koncert s celou řadou zajímavých hostů.

To Markéta Konvičková, která zpívala s Danem Mrózkem, v posledních dnech propaguje své nové CD, které jí vyšlo v červnu s názvem Tablo a ke kterému v těchto dnech dokončila nový videoklip, na písničku Já jsem tvůj vesmír, který je ke shlédnutí na kanálu youtube. Zajímavostí je, že se klip natáčel na letním táboře H+H.

Velkých ovací, potlesku ve stoje, se dostalo rodačce z Náchoda, která letos slaví své neuvěřitelné životní jubileum, Lubě Skořepové. Ta ani ve svém věku nepřestává pracovat. Nedávno například vydala svůj kalendář pro rok 2014.

Herečka Eva Hrušková přijela se svojí sestrou Janou. Již se ale těší, jak se svým manželem Janem Přeučilem opět v září začnou jezdit po celé republice se svým divadlem pro děti. Eva Hrušková nám prozradila, proč přijela do Náchoda právě bez svého manžela. Ten prý natáčí seriál Expozitura.

Akce v Náchodě byla jako každý rok povedená. Přejme si, aby jubilejní 15. ročník, který se uskuteční v roce 2014, byl takový jako ten letošní.

Reklama

Výběr článků

Načítám