Hlavní obsah

Cizinec rozbíjel prknem z lavičky okna v autech, prý hledal manželku

Novinky, Vratislav Konečný

Tomu se říká láska jako trám. Hledáním manželky odůvodnil policii útoky na auta prknem vytrženým z lavičky 41letý cizinec. Žena se údajně měla ukrývat v kufru vozidla zaparkovaného v Ruské ulici v Praze, jenže nevěděl kterého. Hlídka městské policie ho dopadla po oznámení na tísňovou linku 156 v sobotu nad ránem.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Hlídka městské policie přijela do Ruské ulice během čtyř minut. O jednoho ze stojících vozidel bylo opřeno prkno modré barvy, rozbitým okýnkem byl do vozidla nahnutý muž a k někomu hovořil.

„Jednačtyřicetiletý cizinec strážníkům sdělil, že okénko rozbil úmyslně, protože v kufru auta je uzamčená jeho manželka, která se před ním ukrývá. Ve vozidle však nikdo neseděl, ze zavazadlového prostoru se nikdo na výzvu neozval. Auto nebylo jeho, ani netušil, komu patří.

Před příjezdem Policie ČR strážníci prošli okolí a nalezli další poškozené vozidlo. K jeho poškození se dotyčný taktéž přiznal. Důvod uváděl stále stejný. Hledal svoji manželku. Na místo se dostavil taktéž majitel jednoho z poškozených vozidel. Hlídka se za jeho přítomnosti přesvědčila, že se v kufru vozidla nikdo nenachází,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Případem se zabývá Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám