Hlavní obsah

Cirkus Ohana navštíví Plzeň se slonicí a lachtany

Novinky, Petr Gongol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poměrně nový český cirkus s netradičním názvem Ohana míří na svou další zastávku do Plzně, kde bude stát až do konce dubna.

Foto: Petr Gongol (www.cirkusy.eu)

Cirkus Ohana pod vedením Marcely Joové

Článek

Cirkus Ohana vznikl pod vedením Marcely Joové z významného cirkusového a loutkařského rodu Joo a Kaiserů, společně se svým rovněž původem cirkusovým přítelem Robertem Mukenšnáblem.

Tito dva mladí a ambiciózní cirkusoví ředitelé spojili své síly s Matějem Břešťákem, studentem posledního ročníku Pražské odborné školy herecké, což mělo za následek vzniku zcela odlišného cirkusového podniku, který nabízí výpravnou show pro celou rodinu s divadelními kostýmy a scénickou hudbou.

V letošním roce si cirkus Ohana připravil zbrusu nové představení s názvem Jumanji na motivy stejnojmenného dobrodružného filmu. Společně s Elenem a Sárou se vydáme do tajemné džungle cirkusového, kde divákům různých věkových kategorií se ukáže indická slonice Baby, která dorazila z budapešťského státního cirkusu či lachtaní bratři Lappy a Andrew z Portugalska, kteří před několika lety vystoupili na nejprestižnějším cirkusovém festivalu v monackém Monte Carlo před princeznou Stephanie.

Mimo jiné se návštěvníci mohou těšit také na akrobacii ve vzdušné síti, čínské tyči, vzdušném glóbu, ekvilibristiku, tanec s kruhy hulla hop, žongléry, ohnivou show, rychlo převleky a v neposlední řadě také pětiletá akrobatka Marcelka a její tatínek Robert, kteří se společně se svými výkony probojovali až do finále televizní soutěže Polsko Má Talent.

Cirkus Ohana rovněž jako první cirkus v České republice navíc pořádá také každý pátek a sobotu od půl deváté večer speciální hororový program na motivy filmu TO. Tento program nabízí akrobatickou zábavu v doprovodu hororového klauna.

Návštěvníci rovněž mohou využít jedinečnou příležitost svézt se či vyfotit na indické slonici Baby, jedinečné focení bude probíhat rovněž s kalifornskými lachtany. Pokladna a cirkusový zvěřinec je otevřený denně od desíti hodin ráno. Cirkusový stan je v chladných dnech vyhřívaný horkým vzduchem.

Cirkus Ohana bude stát v Plzni na tradičním místě U Ježíška, pod mostem Milénia a to od 4. do 22. dubna. Výpravná představení Jumanji se konají vždy od úterý do soboty od 17:00 hodin, neděle vždy od 14:00 hodin, pondělí je volný den, kdy se představení nekoná. Hororová show se koná vždy v pátek a sobotu od 20:30 hodin.

V premiérový den 4. dubna navíc platí speciální cenová nabídka, a to vstupné na osobu pouze za 199 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám