Hlavní obsah

Čínský národní cirkus míří do Ostravy

Novinky, Vendula Vrablová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejlepších světových akrobatických show míří do ostravské ČEZ Arény. Čínský národní cirkus s prvky feng shui zde 22. března představí sličné artistky, hbité žongléry, hadí muže, bojové tanečníky nebo tradiční čínská kouzla.

Foto: Vendula Vrablová

Čínský národní cirkus - Feng Shui – Životní harmonie

Článek

Čínský národní cirkus patří po právu mezi nejlepší světová akrobatická vystoupení. O této skutečnosti vypovídá také počet prodaných vstupenek, který na celém světě značně převýšil hranici 8,5 milionů. Originalita celého projektu tkví nejen v moderních akrobatických kouscích, ale zejména v unikátní atmosféře.

Těšit se letos můžete na zcela nový program nesoucí dovětek Feng Shui – Životní harmonie. Artisté Čínského národního cirkusu předvedou svá čísla vycházející z tradičního čínského umění, které je starší víc než 2000 let.

Poutavý děj vyprávěný v českém jazyce, hudební doprovod Konstantina Weckera, neuvěřitelná artistická čísla, napodobování zvířecích bojů a pohybů, čepele dýk pronikající skrz kůži neohrožených mužů i spalující oheň – to vše a ještě více přináší Čínský národní cirkus nově také do moravskoslezské metropole.

Jedinečná show zavítá do Ostravy 22. března. Ostravská ČEZ Aréna bude čínské artisty a umělce hostit od 19 hodin. Kromě Ostravy se mohou na jedinečnou show těšit také obyvatelé Prahy, Brna, Pardubic a Ústí nad Labem.

Reklama

Výběr článků

Načítám