Hlavní obsah

Chystá se týdenní uzavírka části Mariánskohorské ulice v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

V týdnu od pondělí 11. srpna od 6.00 do neděle 17. srpna do 23.50 hodin bude v Ostravě zcela uzavřen úsek silnice II/647 - ulice Mariánskohorská od Sokolské třídy po ulici Jirskou.

Foto: Josef Zajíc

Uzavírka části ulice Mariánskohorské. Pohled směrem zahájení objízdné trasy. V pozadí Restaurace U Dlouhých.Stav 6.8.2014

Článek

Důvodem uzavírky ulice je oprava zmíněného úseku komunikace. Uzavírka se týká části ulice, která začíná na křižovatce Sokolské třídy s ulici Mariánskohorskou a Muglinovskou a končí u ulice Jirské před podjezdem pod železniční tratí směr Ostrava-Hlavní nádraží.

Objízdná trasa ve směru od Ostravy-Poruby bude vedena z ulice Mariánskohorské přes mimoúrovňovou křižovatku (MÚK) na ulici Místeckou (silnice I/56), přes dálniční MÚK na ulici Slovenskou (silnice III/0581), na Sokolskou třídu a zpět na ulici Mariánskohorskou (trasa platí rovněž pro ulici Místeckou ve směru od centra).

V opačném směru od ulice Muglinovské od Bohumína je objízdná trasa obdobná, pouze v obráceném pořadí zmíněných komunikací.

„Městská část Přívoz v okolí Hlavního nádraží bude přístupná z ulic Jirské a Šafaříkovy,” informovala Andrea Vojkovská, mluvčí ostravského magistrátu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám