Hlavní obsah

Chodovská maxištafeta pomáhá Mateřídoušce

Novinky, Miloš Volek

Letošní ročník netradičního a ojedinělého závodu 24hodinové Maxištafety, kterou již po 18. pořádá Školní atletický klub v Chodově, proběhne letos s humanitárním cílem.

Článek

Kromě tradiční a každoroční snahy pořadatelů rozběhat Chodov a pokusit se na stadion přivést co největší množství rekreačních běžců, je motivací i získat a vyběhat finanční příspěvek pro chodovský stacionář Mateřídouška.

Za každé uběhnuté kolečko chodovského stadionu, které měří 333,33 metru, chodovskou veřejností získá od pořadatelů chodovský stacionář Mateřídouška symbolickou částku 3,33 Kč. Věříme, že se tato akce setká s odezvou, že vyjde počasí a Chodováci si tuto akci, podpořenou grantem Města Chodov nenechají ujít ani uběhnout.

A vy, kdo chcete přijít podpořit atlety i stacionář si zatrhněte v kalendáři 15. a 16. června. Akce bude zahájena startovním výstřelem a společným kolečkem pořadatelů a příchozích v 17:00 a ukončena bude po 24. hodinách 16. 6. v 17.00 opět společným kolem pořadatelů.

„Samozřejmě se k těmto čestným kolům může přidat každý ze zúčastněných. Vstupné či startovné je zcela dobrovolné a také ono bude převedeno na konto Stacionáře Mateřídouška. Již dopředu patří poděkování těm, kteří tuto akci nenechají bez povšimnutí, dále městu Chodov, sponzorům ŠAKu Chodov či případným sponzorům této akce,” informovali ředitelé závodu Lukáš Kopecký a Martin Horvát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám