Hlavní obsah

Česká a slovenská jazzová scéna se představí na Slovácku

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 26. do 29. července se Slovácko stane opět přívětivou domácí scénou současné české a slovenské jazzové scény. K tradičním pořadatelským městům, Uherskému Hradišti a Kyjovu, se opět přidají Napajedla, a také CENTRO Zlín s pátečním odpoledním jazzovým matiné.

Foto: J. D. Production

Martin Chodúr bude zpívat s F Dur Jazz Bandem

Článek

Celkem si návštěvníci Česko-Slovenského Jazzového Weekendu užijí deset jazzových produkcí na sedmi scénách. 

Hlavní koncerty se uskuteční v Uherském Hradišti na nádvoří Jezuitské koleje v pátek 28. a v Kyjově na Jančovce v sobotu 29. července. Mezi interprety, kteří se letos představí na hlavní scéně Hello Jazz Weekendu, budou zlínský F DUR JAZZ BAND se speciálním hostem MARTINEM CHODÚREM, ONDŘEJ ŠTVERÁČEK QUARTET, a po třech letech opět PETER LIPA BAND.

Na stále více a více populárních koncertech s názvem Víno a Jazz (ve středu v Uh. Hradišti a ve čtvrtek v Kyjově) bude hrát Jazz Quintet Třešť a na dalších doprovodných akcích se vystřídají ještě slovenští FRIDGE ASIDE, domácí JINÉ TRIO nebo DJ Magdaléna Happyfeet.

Do festivalové nálady vás naladí dva červnové promo koncerty v Kyjově, a to v pátek 16. a 23. června. Se Skipem Wilkinsem přijede nejdříve Sbor Lomnických Disharmoniků, o týden později to bude Vilém Spilka Quartet s projektem Podvod.

Podrobný program festivalu, vstupenky na placené koncerty a všechny důležité informace najdete na novém webu www.jazzweekend.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám