Hlavní obsah

Černá louka v Ostravě je plná květin, ovoce a zeleniny.

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V největším pavilonu na Černé louce v Ostravě se koná výstava Život na zahradě - zdravý životní styl. Všechno zde již od 30. září voní a září barvami kráných květin a čerstvého ovoce

Foto: Josef Zajíc

Černá louka v Ostravě je plná květin, medu, ovoce a zeleniny.

Článek

Již 8. ročník výstavy Život na zahradě - zdravý životní styl se koná od 30. září do neděle 2. října v pavilonu na výstavišti Černá louka v Ostravě. Je zde k vidění nepřeberné množství květin, pestrá nabídka ovoce a zeleniny a včelařských výrobků.

V rámci doprovodného programu jsou zde prezentace Českého svazu včelářů, Českého zahrádkářského svazu, slovenských a polských zahrádkářů. Je organizována mezinárodní soutěž dětí v zahrádnických dovednostech a  celorepubliková soutěž o " Nejkrásnější medový perník".

Je postaráno o jídlo a pití. Kulturní program je také zajištěn. V sobotu vyhrávala cimbálová muzika a předvedly se mažoretky z Ostravy. V neděli 2. října příjdou  návštěvníky pobavit  opět mažoretky z Ostravy a zazpívá pěvecký soubor z Dolního Benešova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám