Hlavní obsah

Centrální park Prahy 13 se připravuje na sportovní víkend

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrální park Prahy 13 slouží jako kulturně-odpočinkové zázemí nejen pro obyvatele městské části. Pořádají se tu, většinou z podnětu radnice, různé sportovní a kulturní akce, víkend 18. a 19. června bude patřit jedné z nich. Má název Centrální park sportuje. Proběhne od 9 do 17 hodin.

Foto: Bohdan Pardubický

ilustrační foto z minulého ročníku

Článek

Uskuteční se v rámci projektu Praha – Evropské hlavní město sportu 2016 s podporou Magistrátu hl. m. Prahy.

O víkendu proběhnou na hřišti u Kuželkárny turnaje v malé kopané, v sobotu 18. června pro týmy hráčů do 15 let (5+1), v neděli 19. června pro týmy hráčů od 15 let. Hraje se 2 x 15 minut od 9.30, registrace hráčů od 9.00.

Psi, kuželky, lukostřelba a další

Cvičení „zdravá záda“, zumba, cvičení na strojích, aerobik, power jóga a dětská jóga budou na programu i v neděli. Uskuteční se ukázka výcviku vodicích psů a kuželkový turnaj od 14.30.

„Po oba dva dny budete mít možnost vyzkoušet si na minigolfovém hřišti v parku minigolf - hole a míčky půjčuje služba na místě. V parku budou také v sobotu i v neděli probíhat půlhodinové ukázky umění nevidomých masérů z nového masérského studia Beluška (Neustupného 1830) – vždy od 10.00, 12.00, 14.00 a 16.00,” informoval mluvčí radnice Praha 13 Samuel Truschka.

Reklama

Výběr článků

Načítám