Hlavní obsah

Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní

Novinky, Petr Mráček

Zpěvačka Celeste Buckingham a skupina O5 a Radeček společně nazpívali milostný duet s názvem Lovení k nové romantické komedii LOVEní.

Foto: archív autora

Celeste Buckingham

Článek

Hlavní představitelka filmu Ester Geislerová se pak s hudebníky potkala v nahrávacím studiu, kde společně natočili záběry pro videoklip, který píseň a současně titulní skladbu filmu doprovází.  

„Musím říct, že mě to bavilo. Je hezký sledovat při práci talentovaný lidi a myslím, že k LOVEní se tahle písnička hodí,“ vzpomíná Ester Geislerová na setkání se Celeste Buckingham a zpěvákem O5 a Radeček.

Skladba Lovení vznikla přímo na míru filmu, tvůrci znali jeho scénář, hlavní motivy hledání lásky i širší význam názvu filmu. LOVEní jako všechno, co souvisí s láskou. A také LOVEní jako lov, v tomto případě lov na lásku.

Úzké propojení snímku a jeho titulní písně se odráží i v názvu skladby. „Spolupráce na filmu LOVEní je od začátku plná šťastných náhod. Téma filmu nás zaujalo natolik, že titulní písničku jsme složili doslova přes noc,“ přibližuje zpěvák populárních „Radečků“ Tomáš Polák.

„Chtěli jsme z ní ale mít duet a jsme nadšení, že do toho s námi šla právě Celeste. Je to skvělá zpěvačka, nabídek na duety dostává hodně, a tak si vážíme toho, že se rozhodla pro spolupráci s námi na LOVEní,“ dodal Tomáš Polák.

Zpěvačku oslovila nejen píseň, ale i samotný film a žánr romantické komedie. „Veľmi sa teším z toho, že ma chlapci z O5 a Radeček prizvali k spolupráci na tejto skladbe. Verím, že je to pieseň, ktorá osloví nielen divákov filmu LOVEní, ale poteší i všetkých, ktorí prežívajú radosti a starosti spojené s láskou a zamilovanosťou,“ dodala k písni Celeste Buckingham.

Romantickou komedii LOVEní natočil Karel Janák a vedle Ester Geislerové v ní hraje Jakub Prachař, Veronika Žilková, Martin Písařík nebo slovenská komička Evelyn Kramerová. Film vstoupí do kin první jarní den, 21. března 2019.

O filmu:

Hledá se láska, Zn.: Spěchá. Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého? Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha a přímo od oltáře uteče. Romantické LOVEní plné lásky skončilo průšvihem. Zdrcená nevěsta má naštěstí kamarádku, která přesně ví, co dělat. Její recept je jasný, Eliška potřeba novou známost a především přísun sexu. Ideálně v opačném pořadí. Ona sama si milostný život užívá plnými doušky, a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Začíná LOVEní, odhodlaný a mnohdy zábavný lov na lásku. Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů zkusila najít nový vztah. Je to jako s pověstnou jehlou v kupce sena. Někde tam prostě bude, jen se musí hledat. Lovit. Láska ovšem nejsou její jediné starosti. Eliška se taky musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem. Podivínem, který na střeše chová včely a který ji u sebe doma za žádnou cenu nechce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám