Hlavní obsah

Čarodějnickému opékání v Kvasinách počasí na druhý pokus přece jen přálo

Novinky, Martin Fletcher

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pátek 28. dubna bylo v Ústavu sociální péče Kvasiny naplánováno čarodějnické opékání, počasí však nepřálo, tak se akce přeložila na 2. května a byla to výborná volba, neboť počasí na akci vyšlo skvěle.

Foto: ÚSP Kvasiny
Článek

Čarodějnické opékání je v zařízení v Kvasinách stejnou tradicí, jako jsou Čarodějnice ve všech koutech naší vlasti. Připravená hranice a vyrobená čarodějnice, limonády, kapka piva, párky a vše co k tomu patří, prostě bezva opékání.

Klienti si užili díky pracovníkům bezvadné odpoledne též za zvuků strun kytary a zpěvu, který celé slunečné odpoledne ještě více zpříjemnil. Výborným zpestřením byly dvě čarodějnice, tohoto úkolu se zhostila pracovnice vedení zařízení – vedoucí úseku zdravotní péče Monika Šidlovská se svojí dcerou Eliškou, obě měly velikánský úspěch.

Je to přímý důkaz toho, že vedoucí pracovníci nejen v těchto zařízeních jsou běžní příjemní lidé, kteří nezkazí žádnou zábavu, naopak se do ní s klienty aktivně zapojí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám