Hlavní obsah

Bohatě obsazený rockový večer proběhne v Roudné u Soběslavi

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jihočeské open air akci zahraje hned šest kapel: 2 Generations, Rentgen, Wicked Desing, The Metuzalem, Karakum a Garant, tedy večer bude laděn programově od art rocku po odnože metalu

Foto: Petr Hejna

Garant

Článek

V pátek 19. 8. 2011 bude patřit hřiště v Roudné muzikantům a milovníkům rockové hudby. Tento jednodenní minifestival představí šestici domácích kapel, žánrově povětšinou z kategorie tvrdšího rocku, i když své místo zde bude mít třeba i poetický art rock.

Soběslavská power-speed metalová parta Garant pozvala další spřátelené kapely: českobudějovické hard rockery Wicked Desing, heavy metalový Rentgen z Týna nad Vltavou, rockery The Metuzalém z Bezděkova pod Třemšínem, jihlavské heavy metalové Karakum a "vesnické" kytarové art rockery 2 Generations z Třebkova u Písku (pražské rodáky, kteří však již několik let žijí a tvoří v uvedené malé vísce), které posílí pro tento večer písecký hráč na klávesové nástroje Břetislav Bakala (jinak původem rodák z Brna, již léta však žijící a působící pedagogicky a hudebně v Písku).

Akce začíná v 18 hodin a nezbývá než muzikantům i návštěvníkům koncertu přát příznivé počasí letošního, povětšinou ne až tak šťastným způsobem vyvedeného léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám