Hlavní obsah

Blíží se casting MissOK, přijít mohou i další zájemkyně

Novinky, Radim Kašpar

V pátek 5. prosince se uskuteční casting soutěže MissOK. Od 8:00 bude čekat na dívky ve Slovanském domě v Olomouci odborná porota v čele s Gabrielou Frankovou. Organizátoři vyzývají, pro zvýšení konkurence, ještě další zájemkyně o titul MissOK, aby se nebály a přišly na casting.

Foto: MissOK

Casting na 1. ročník MissOK

Článek

Casting je určen dívkám, studentkám středních škol sídlících na území Olomouckého kraje i talentovaným studentům. Ti nejlepší z nich se budou, stejně jako v prvním ročníku, podílet na kulturním programu závěrečného galavečera. Jeho termín si můžete již nyní poznačit – 21. března 2015 v prostorách Regionálního centra Olomouc.

Jak bude casting probíhat a co vše dívky čeká? Průběh přiblížila Gabriela Franková: „Od 8 hodin je registrace a v 8:30 bude casting zahájen. Dívky se nám v první fázi stručně představí. Následně porota ohodnotí postavu dívek a proběhne také krátký pohovor. Ze všech dívek postoupí maximálně dvacítka do druhého kola. V tom již dívky předvedou také svou volnou disciplínu a rozhodne se o finálové dvanáctce.”

Dívky se ještě stále mohou hlásit na http://missok.cz/registrace. I kdyby se rozhodly na poslední chvíli, mohou přijít až na samotný casting, kde se jich ujmou pořadatelé.

Účast na castingu doporučuje také aktuální nositelka korunky krásy Alžběta Krovová: „Holky, rozhodně se ničeho nemusíte bát. Zkuste přijít alespoň na casting a třeba zjistíte, že je svět hostesingu a modelingu právě pro vás.”

Neméně důležitý je i zmiňovaný casting talentovaných studentů. V porotě tohoto výběru zasedne i hvězda taneční scény J. K. Sanchez a účastníci se tak mají rozhodně na co těšit. 

Druhý ročník soutěže MissOK má dva generální partnery: významnou olomouckou IT společnost TESCO SW a. s. a jedinou vysokou školu nabízející ekonomické a manažerské vysokoškolské vzdělání v regionu - Moravskou vysokou školu Olomouc, o. p. s.

Partnerství s významnými regionálními zaměstnavateli potěšilo Gabrielu Frankovou, spoluorganizátorku soutěže: „Jsem ráda, že letošní ročník má tak významné regionální partnery. Společnost Tesco SW a. s. a Moravská vysoká škola, o. p. s. jsou společnosti s jasnou vizí a viditelnými výsledky. MissOK se chce spojovat jen s těmi nejlepšími a v tomto případě jsme rozhodně dostáli našim předsevzetím.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám