Hlavní obsah

Benátská noc má nové logo a hardrocková kapela Dream Theater nového bubeníka

Novinky, Petr Štrympl

Hudební program letošního festivalu Benátská noc, který se uskuteční 29. - 31. července, už je téměř uzavřen. Jedním z headlinerů bude americká skupina Dream Theater, která aktuálně oznámila jméno jejich nového bubeníka. Na Malou Skálu už přijedou s Mikem Manginim (Extreme, Steve Vai, Annihilator).

Foto: pořadatel

logo

Článek

Pořadatelé ve spolupráci s firmou Toi Toi nyní usilovně pracují na zajištění komfortu a perfektních služeb pro všechny návštěvníky festivalového kempu. Těšit se můžete nejen na čisté toalety a sprchy s teplou vodou, ale také na osobní trezory, půjčovnu sportovního náčiní nebo hřiště. Přímo v areálu kempu vyroste velkokapacitní restaurace a kavárna s non-stop otevíračkou. Nepřetržitě bude fungovat samozřejmě i celý kemp s recepcí, obsluhou a ochrankou.

Přímo v areálu festivalu si zase chystá jeden z mediálních partnerů – TV Barrandov – stan plný interaktivních her a zmrzliny Animáček. Další informace o doprovodném programu jsou průběžně zveřejňovány.

Předprodej vstupenek v síti www.ticketportal.cz. Čím dříve si vstupenku obstaráte, tím jí budete mít levnější. Aktuální ceny vstupenek na hudební festival Benátská noc, platné od 1. 4. 2011 do 15. 5. 2011 jednodenní vstupenka 690,- CZK (pátek nebo sobota + neděle zdarma), permanentka 1090,- CZK (celý víkend), VIP vstupenka 2100,- CZK.

Vstupenky do kempu si bude možné zakoupit od 1. května v prodejní síti Ticketportál spolu se vstupenkami na festival. K dispozici jsou dva druhy, se stanem (450,-Kč) a bez stanu (300,- Kč). Kapacita kempu je až 7.000 osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám