Hlavní obsah

Beachvolejbalová exhibice nabídla česko-slovenský duel

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkolepá beachvolejbalová exhibice mezi Českem a Slovenskem proběhla na svátek zamilovaných (14. února). Skvělý beachvolejbal předvedli muži, ženy a smíšené trojice složené z ligových hráček, které doplnili Martin Hubeňák a Ota Balage.

Foto: Lenka Žáčková

Ukázkový trénink dětí II.

Článek

Slovenky doplnil Martin Hubeňák, muzikálový herec a zpěvák. Česká děvčata doplnil hudební skladatel, dirigent a rocker Ota Balage, na kterého publikum příliš nesázelo, ale nakonec museli uznat, že byl opravdu platným hráčem v poli. A o tom, že hrál srdcem i duší jistě svědčí i vypocené srdce na tričku.

INTERNATIONAL VALENTINE BEACH CUP poskytuje prostor pro děti a také pro projekt Žijme sportem, který je realizován ve spolupráci s městkou částí Praha 8 a je neodmyslitelnou aktivitou podporující systematické vzdělávání dětí pomoci volejbalu.  

BeachKlub Ládví se svým potěrem předvedl v rámci doprovodného programu ukázkové tréninky a dospělým dal možnost si vyzkoušet zbrusu nový trenažér na odpalování míčů.

Hlavní organizátor cupu Radoslav Fašang, bývalý učitel a slovenský aktivní hráč volejbalu, spolupracuje s Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK a Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno. Při veškerých aktivitách, které vyvíjí, se snaží upozornit na zmíněnou organizaci a sám se snaží zpříjemnit život rodinám s vážně nemocnými dětmi, věcnými dary - jinak tomu nebylo ani při INTERNATIONAL VALENTINE BEACH CUP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám