Hlavní obsah

Barmanská show obohatila nabídku aquaparku v Ústí nad Orlicí

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotu 9. srpna připravila společnost Tepvos - Úsek rekreační služby v prostředí aquaparku v Ústí nad Orlicí nové překvapení v podobě barmanské show. Návštěvníkům přinesla příjemné osvěžení pro tělo i chuťové buňky.

Foto: Stanislava Dvořáková

Vodní hřib v aquaparku navozuje představu příjemného osvěžení.

Článek

Aquapark v Ústí nad Orlicí je nejen místem koupání a osvěžení, ale také zábavy a rekreace s možností celodenního pikniku. Další nabídkou je sport, různé akce se soutěžemi a zajištění občerstvení všeho druhu včetně celodenního stravování. K tomu slouží bazény pro děti i dospělé s hloubkou od 30 do 160 cm vyhřívané vody, ale i další vodní atrakce.

O bezpečnost se starají plavčíci, na hlavním stanovišti je informační tabule o teplotě vzduchu a vody v jednotlivých bazénech. Využít lze speciální opalovací rampu, sluneční pláž včetně okolní odpočinkové a relaxační louky.

Aquapark je doplněný o další využití volného času. Pro děti je zde instalován skákací hrad, lodičky v dětském nafukovacím bazénu, prolézačky a pískoviště. Pro dospělé stolní tenis, kuželky, nafukovací hřiště na vodní fotbal a kurt pro beach volejbal - 15. srpna se tu bude konat turnaj tříčlenných družstev. Dále je možné využít aquazorbing a noční koupání.

V letošním roce slouží areál i pro zábavu široké veřejnosti. První akcí byl ukázkový hasičský den, koncem srpna předvede svoji činnost policie a 9. srpna to byla zajímavá Barmanská show.

Petr Hurta jako zkušený barman předvedl přípravu koktejlů v žonglérském podání. Připravena pak byla ochutnávka osmi světoznámých koktejlů s příchutí čerstvého ovoce - ananasu, limety, máty či pomeranče pro dospělé s kapkou alkoholu, a to piňa kolada, mojito, sex on the beach, tequila sunno a cuba libre, pro děti pak bez alkoholu soft mojito, virgin colada a san francisco.

S dlouhým barevným brčkem a navozením nevšední chutě bylo možné se v mysli přenést na světové pláže. Komu snění nestačilo a chtěl se sám stát aktérem atraktivní tvorby koktejlů, ten měl k dispozici barmanskou miniškolu.

Reklama

Výběr článků

Načítám