Hlavní obsah

Bára Nesvadbová představila v Ostravě svou knihu fejetonů Pralinky

Novinky, Josef Zajíc

Zasněženou, bíle šedivou Ostravu rozzářily veselé černé oči spisovatelky, novinářky a šéfredaktorky prestižního módního časopisu Báry Nesvadbové. V Domě knihy Knihcentra Ostrava představila svou novou knihu fejetonů Pralinky.

Foto: Josef Zajíc

Knihcentrum Ostrava 26.1.2015: Bára Nesvadbová prezentovala svoji knihu fejetonů Pralinky.

Článek

V pondělí 26. ledna v podvečer se sálek v Domě knihy Knihcentra Ostrava zaplnil do posledního místečka. Diváci se tu setkali se spisovatelkou Bárou Nesvadbovou, která přišla prezentovat svou již šestou knihu povídek a fejetonů pod názvem Pralinky.

Bára Nesvadbová (1975) vystudovala Fakultu sociálních věcí na Univerzitě Karlově v Praze. V současné době je šéfredaktorkou časopisu Harper´s Bazaar a je součástí občanského sdružení DebRA. Napsala knihy: Bestiář, Život na nečisto, Pohádkář, Řízkaři, Přítelkyně a v listopadu 2014 proběhl křest poslední knihy Pralinky.

Pralinky jsou knihou fejetonů o vášni, lásce, zklamání, nevěře, zášti, přátelství i žárlivosti, ve kterých se autorka ptá: Existuje v našich životech ještě místo pro "opravdové muže", nebo jsme jim je nechtěně sebraly?

Autorka přečetla dva fejetony a odpovídala na otázky. Hovořila o své tvorbě, práci i spolupráci s tvůrci filmů, které byly natočeny podle jejich knih: Bestiář (režie Irena Pavlásková) a Pohádkář (režie Vladimír Michálek). Besedu ukončila autogramiáda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám