Hlavní obsah

Balada pro banditu opět na ledečském hradě

Novinky, Markéta Sýsová

Ledečské divadlo Mimochodem se rozhodlo vyslyšet četná přání diváků a zopakuje v červnu kultovní muzikál, se kterým slaví úspěchy už od roku 2012.

Foto: Archiv souboru

Tomáš Doležal a Petra Ochová alias Nikola a Eržika.

Článek

Propletené osudy obyvatel malé vesnice v Podkarpatské Rusi z prvoválečného období opět ožijí na dolním nádvoří ledečského hradu, a to o v pátek 20. a v sobotu 21. června. Hraje se každý večer od 20:30 hodin téměř za jakéhokoliv počasí.

Opět se můžete těšit na vynikající a originální pojetí známého příběhu v režii herce z brněnského divadla Husa na provázku Milana Holendy. O odborný dohled nad živou kapelou a pěveckým sborem se postarala absolventka pražské konzervatoře Petra Ochová, která se zároveň ujala i hlavní role životem zkoušené Eržiky, nešťastně zamilované do svérázného Nikoly Šuhaje v podání Tomáše Doležala.

Ústřední milenecké dvojici budou život ulehčovat či ztrpčovat ostatní obyvatelé Koločavy, v jejichž rolích vystoupí František Čapek, Zuzana Krajíčková, Markéta Prchalová, Marek Toman, Radek Vaněček, Filip Ženíšek a další. Živý hudební doprovod, bohatý pěvecký sbor a původní choreografie přesně šitá na míru dolnímu nádvoří ledečského hradu jsou samozřejmostí a ještě podtrhnou romantickou atmosféru představení.

Pokud si chcete předem rezervovat vstupenky, obraťte se na telefonní číslo 775 646 629 nebo na e-mail rezervace@mimochodem.com. 

Jelikož se představení bude odehrávat pod širým nebem, doporučujeme v případě nepříznivého počasí zavolat na výše zmíněné číslo a ujistit se, zda se opravdu bude hrát.

Bližší informace o souboru naleznete na www.mimochodem.com, případně na našem facebookovém profilu https://www.facebook.com/groups/39091029906/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám