Hlavní obsah

Autogramiáda odstartuje novou spolupráci

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Pivovar Starobrno se stal partnerem FC Zbrojovka Brno. Novou spolupráci zahajuje autogramiádou s 22 fotbalisty, hráči brněnského klubu.

Článek

Setkání s autogramiádou se bude konat v úterý 16. října od 18 do 20 hodin ve starobrněnské Pivovarské restauraci – pivnici na Mendlově náměstí. Zváni jsou všichni fandové a příznivci, každý z nich se může těšit nejen na podpisy fotbalistů, ale také na jedno pivo zdarma.

Ovšem dostaví-li se ve „zbrojováckém“ oděvu, minimálně alespoň v čepici či jiným charakteristickým stylovým zbrojováckým doplňkem. Odměna, kterou si každý vyzvedne od hostesky, platí po dobu autogramiády. Celé setkání bude moderovat ten nejpovolanější – populární Petr Švancara.

Program bude probíhat i venku před pivnicí, v podobě různých soutěží. Zájemci mohou vyhrát spoustu pěkných dárků od obou partnerů: Starobrna i Zbrojovky v jejich stáncích. Vyhrát možno i vstupenky na nedělní zápas Zbrojovky.

Možno si jen přát a držet pěsti, aby nová spolupráce dvou tradičních brněnských značek přinesla výsledky, jaké si oba partneři přejí. Jistě nabudí brněnské fotbalisty energií, která povede k návratu do nejvyšší soutěže, časem i k boji o posty nejvyšší, jak k tomu zavazuje dlouholetá historie brněnské kopané.

Velkým motivátorem při autogramiádě bude nepochybně Petr Švancara za podpory množství příznivců a fandů fotbalové Zbrojovky. Pivovar Starobrno si nového partnera s široce známou značkou váží, je dobře, že se rozhodl podpořit dalšího regionálního partnera. Značka Starobrno bude přítomna i při zápasech na Srbské. Nezbývá než společně "Do toho!" a inspirace hokejovou Kometou. 

Reklama

Výběr článků

Načítám