Hlavní obsah

Auto převrácené na bok v Hořovicích: nuda, nebo něčí pomsta?

Novinky, Vratislav Konečný

Nuda nebo pomsta? Každopádně trestný čin, kterého se dopustili neznámí pachatelé na vozidle Chevrolet Spark v Hořovicích. Auto v době od 9. června 17.00 hodin do 10. června do 6.00 hodin převrátili na bok, čímž mu poškodili pravou část. Vandalské jednání přišlo majitelku na 15 000 korun na opravách.

Foto: Policie ČR Hořovice

Převrácený chevrolet

Článek

Auto bylo zaparkované v Pražské ulici, policie žádá svědky o pomoc při objasnění. Podle záznamů kamerového systému je patrné, že okolo páté hodiny ranní postávala skupinka mladých lidí na náměstí v Hořovicích. Tři mladíci se poté od skupinky oddělili a zamířili směrem do ulice Pražská.

Dvojici, která zůstala na náměstí (dívka s chlapcem), následně stejným směrem odvezlo auto stříbrné barvy. Kamery zachytily pohyb tří mladíků. Dva odešli na místo, kde došlo k incidentu. Po chvilce z místa utíkají pryč a k nim se připojuje i poslední mladík.

Pachatelé, nebo svědci?

„Domníváme se, že tito dva mladíci by nám mohli objasnit, co na inkriminovaném místě dělali a kdo má na svědomí převrácené vozidlo. Zároveň řidič a dívka s chlapcem, kteří odjížděli z náměstí, by měli policistům poskytnout své svědectví k totožnosti trojice možných pachatelů,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Jakékoli informace týkající se případu přijme Obvodní oddělení Hořovice, tel. 974 872 710.

Případ je kvalifikován jako přečin poškození cizí věci, za který v případě odsouzení hrozí až roční trest odnětí svobody.

Reklama

Výběr článků

Načítám