Hlavní obsah

Atletický mítink Chodovská tretra v sobotu napíše své 23. pokračování

Novinky, Miloš Volek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotu 3. května je nachystán již 23. ročník atletického mítinku Chodovská tretra. Mítink letos získal záštitu ministra školství a finančně je podpořen grantem města Chodov i Karlovarského kraje.

Foto: Miloš Volek

Ve vrhačském sektoru se každým rokem v Chodově představují přední čeští reprezentanti a bojuje se zde o plnění limitů na ME či MS

Článek

Závody, jejichž pořadatelem je ŠAK Chodov ve spolupráci s DDM Bludiště Chodov, se uskuteční v sobotu 3. května od 11 hodin na atletickém stadiónu v areálu Klubu českých olympioniků Chodově.   

Do Chodova se i letos chystá velké množství předních českých běžců a především vrhačů. Magnetem pro diváky jistě bude i aktivní účast ministra školství PhDr. Marcela Chládka, který se představí ve startovním poli v běhu na 5000 metrů.   

Disciplíny jsou i letos nachystány pro všechny věkové kategorie od nejmenších dětí s rodiči (ti se postaví na trat 100 m dlouhou) až po veterány, kteří si v Chodově budou moci zaběhnout již zmíněnou "pětku" na dráze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám