Hlavní obsah

Anička Slováčková a Petr Kutheil zahrají na společném koncertě

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském klubu Joe dojde v sobotu 29. června ve 21 hodin k zajímavému hudebnímu setkání. Na jednom pódiu odehrají koncert Anna Slováčková a Petr Kutheil. K tomu si přizvali i pár zajímavých hostů.

Foto: Petr Mráček

Anna Slováčková a Petr Kutheil

Článek

Každý vystoupí se svojí skupinou. Anna Slováčková s The Primes a Petr Kutheil s Live Band.

Jako hosty si pozvali zpěváka Radima Flendera, který s Annou Slováčkovou natočil dva duety na svoje debutové CD, kde má i duet s Lucií Vondráčkovou, ke kterému se chystá i natáčení videoklipu. Uvidíme a uslyšíme i dětský sbor Coro Piccolo, houslistku Martinu Hekerovou a zpěvačku Míšu Mervartovou.

Petr Kutheil:

Narodil se v roce 1981, v Praze. Petr Kutheil se objevil v soutěži Hlas Československa v roce 2011 a dostal se do týmu Michala Davida. Již ve svých 18 letech poprvé udělal konkurz do muzikálu Daniela Landy Krysař, jako alternace Josefa Vojtka. Ovšem, jak sám říká, byl ještě mladé ucho, tak velké sousto nezvládl a po dohodě odešel. Jeho prvním muzikálem se tedy stal Galileo. Vidět jsme jej mohli i v muzikálech jako Vlasy, Jeckyl a Hyde, Hamlet, Kladivo na čarodějnice atd. Napsal hudbu k muzikálu Kapka medu pro Verunku, který se hraje v divadle Hybernia. Jeho písničky zpívají interpreti, jako je Bára Basiková, nebo Kamil Střihavka. Mimochodem s Bárou Basikovou natočil i duet, který se objeví na Petrově debutovém albu, které se chystá u vydavatelství Supraphon.

Anna Slováčková:

Celým jménem Anna Julie Slováčková se narodila v roce 1995 v muzikantské rodině, Dádě Patrasové a Felixi Slováčkovi. Vystudovala zpěv na Pražské konzervatoři. V roce 2016 si zahrála i v legendárním Semaforu ve hře Jiřího Suchého Skleněné prkno. Vidět jsme ji mohli také v muzikálech Kapka medu pro Verunku, Sněhová královna, Královna Kapeska, Alenka v kraji zázraků, či v divadle Kalich v muzikálu Krysař.

Klub Joe najdete na Revoluční 1, Praha, hned vedle obchodního domu Kotva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám