Hlavní obsah

Zpěvák Petr Kutheil stráví první Vánoce se svojí láskou

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Sympatický zpěvák, finalista Hlasu a protagonista mnoha muzikálů Petr Kutheil konečně našel tu pravou. S půvabnou tanečnicí Markétou Šandovou se dali dohromady před prázdninami a společně stráví první Vánoce. Oba se už těší a prozradili, jak mají rozdělené úkoly v domácnosti.

Petr Kutheil a Markéta ŠandováVideo: Novinky

 
Článek

Petr a Markéta se rozhodli, že Vánoce stráví opravdu jen spolu. „Už jsme si domlouvali i stromeček, chceme spolu vyzkoušet všechno,” svěřil se Petr Kutheil. „Částečně budeme i u svých rodin, ale ještě to nemáme přesně naplánované. Zatím nasáváme vánoční atmosféru, líbí se nám prožívat to období co nejdéle,” doplnila ho Markéta Šandová.

A umí ona, jako štíhlounká tanečnice, vůbec péct cukroví? „Jenom proto, že jsem tanečnice, není to tak, že bych se o cukroví nezajímala, bohužel zajímám a také ho i peču,” ujistila nás. „Ona na to nevypadá, ale dokáže toho sníst docela dost. Zrovna teď máme v sobě rovným dílem čtyři řízky, které usmažila, zatímco já jsem ležel a odpočíval po náročném konkurzu,” prozradil o své milé Petr.

Jindy se ale prý o vaření a domácí práce dělí, tohle byla výjimka. „Máme už sehraný, skoro manželský systém. Střídáme se v nakupování a ve vaření a docela pohodlně si žijeme a jsme spokojení,” pro jistotu zaklepal na dřevo.

Už prý přemýšleli i o vánočních dárcích a Markéta se Petrův návrh dozvěděla až před naším mikrofonem. Jinak totiž tvrdila, že nic zásadního ani drahého nepotřebuje, i když se pobavila nápadem, že norkový kožich by se určitě hodil.

„Musím ještě počkat, jak mi dopadne ten konkurz, a vůbec na to, kolik práce bude a kolik vydělám. Ale myslím, že krásný dárek pro oba by byla první společná dovolená, ještě jsme spolu nikde nebyli a taková zimní exotická dovolená by mohla být fajn,“ plánuje Petr Kutheil.

Reklama

Související témata:

Související články

Dětská show Disney na ledě dorazí na Vánoce

Dvacátého a jednadvacátého prosince se v pražské Tipsport Aréně koná show Disney On Ice: Magical Ice Festival, krasobruslařské představení s populárními...

Výběr článků

Načítám