Hlavní obsah

Yvetta Blanarovičová bude mít československé Vánoce

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Yvetta Blanarovičová bude mít na Vánoce na starosti dva rekonvalescenty. Maminku, která má potíže se srdcem, a svého setra, který utekl doslova hrobníkovi z lopaty. „Měl rakovinu a veterináři mu nedávali velké šance,“ svěřila Novinkám Blanarovičová.

Článek

Vánoční svátky se Yvetta Blanarovičová chystá strávit na Slovensku. „Je to maminčino přání. Přijedou i příbuzní ze Španělska. Neteř a synovec už se ozvali, že určitě dorazí,“ uvedla zpěvačka. „Budeme mít takové československé Vánoce. Já miluju rybí polévku, ale bude také kapustnica a moje oblíbené lokše a husí jatýrka,“ vyprávěla mlsně.

Chybět nebude ani její dvacetiletý syn Matyáš. „Čím je starší, tím víc si uvědomuje, že lidé tady nebudou věčně a já mu to také připomínám. Tentokrát bude určitě s námi a pak vyrazíme společně i na hory. Mamince horský vzduch prospěje,“ míní zpěvačka.

„Ona už má anginu pectoris delší dobu, ale sama na to permanentně zapomíná. Když spolu třeba jedeme k moři, tak ji musím hlídat. Nejraději by byla pět hodin ve vodě a pak na sluníčku a neuvědomuje si, že to pro její srdíčko není ideální,“ vyprávěla Yvetta.

S rodinou bude o Vánocích i zpěvaččin pes Bady, který už byl málem na onom světě. „Zachránili mi ho veterináři v Brně. Měl velký nádor, po operaci má sto padesát stehů. Už se se mnou tenkrát loučil. Beru to tak, že překonal sám sebe.“

Po Vánocích a pobytu na horách plánuje odlet do teplých krajin. „Prosinec budu mít hodně nabitý, spoustu vánočních koncertů, dva velké galakoncerty. Chci si užít tepla, které jsme u nás letos moc neměli. Ale ještě nevím, s kým a kam pojedu. Asi to skončí nějakým last momentem,“ uzavřela.

Reklama

Související články

Dana Morávková má tři Štědré večery

Herečka Dana Morávková s manželem, skladatelem Petrem Maláskem a synem Péťou mají vždycky o Štědrém dnu pořádnou honičku. Kapra se salátem si dávají totiž hned...

Výběr článků

Načítám