Hlavní obsah

Vánoční zázrak na vlastní kůži. Hráči se převtělí do Ježíše

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní studio SimulaM chystá velmi netradiční simulátor, který má připomenout život Ježíše. Lidé tak mohou bez nadsázky zažít vánoční zázrak na vlastní kůži, neboť se sami převtělí do Božského syna. Finální verze hry ale vyjde nejdříve příští rok.

Upoutávka na hru I Am Jesus Christ

 
Článek

Vedení studia SimulaM využilo vrcholících vánočních příprav – pouhých pár dní před Štědrým dnem zveřejnilo první ukázku z připravovaného titulu I Am Jesus Christ. Jak již samotný název napovídá, v něm si lidé zahrají přímo za Ježíše Krista.

Samotní tvůrci nicméně zdůraznili, že titul není určen pouze pro věřící, ale pro všechny, kteří chtějí zažít „opravdové zázraky“. Ze zveřejněné ukázky je totiž patrné, že hlavní postava bude prostřednictvím vlastních dlaní léčit nemocné. Chudinu bude také krmit a na scéně se ukáže i Satan.

Po 300 letech odhalili v Římě Svaté schody. Kráčel po nich prý Ježíš

Cestování
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry I Am Jesus Christ

Nouze nebude ani o další zázraky, pomocí rukou tak hráči uklidní rozbouřené moře nebo budou chodit po vodě. A scénu s vínem snad ani není nutné připomínat.

Hra I Am Jesus Christ byla inspirována Novým zákonem. Hráči budou přímo u narození Syna Božího. Lze i předpokládat, jak tragicky celá hra skončí, i když to tvůrci v ukázce oficiálně nepotvrdili. Koncem nicméně nemusí být ukřižování, ale klidně i Kristovo zmrtvýchvstání.

Chystaná strategie s božskou tematikou bohužel zatím ještě nezná přesné datum vydání. Otazník visí také nad tím, zda bude titul nabízen zadarmo, či za úplatu. Bližší informace se pravděpodobně dozvíme až v příštím roce.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry I Am Jesus Christ

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám