Hlavní obsah

Renata Langmannová plánuje po Vánocích výšlap na nejvyšší horu Afriky

Novinky, Jiří Čeladník

Miss Renata Langmannová s manželem Ondřejem Novotným jsou vášniví cestovatelé, v průběhu roku proto několikrát vyrážejí na dovolenou do exotiky. O Vánocích ale manželé většinou zůstávají ve své domovině.

Jak stráví letošní Vánoce Renata LangmannováVideo: Novinky

 
Článek

„Máme tady rodinu, Ondřejovi přijede dcera, tak budeme v Česku. Před Vánocemi většinou jedeme na hory, protože tam nebývá tolik lidí, všichni se tam sjedou až o svátcích. Do světa vyrážíme až začátkem ledna,” říká Renata, která se začátkem příštího roku odjede ohřát na černý kontinent.

„Leden je určený většinou pro naše dobrodružnější cesty. Chtěli bychom vyrazit do Afriky, rádi bychom vyšlápli na Kilimandžáro, vyjeli na safari a pak si dali odpočinek někde u moře,” popisuje své plány držitelka titulu Česká Miss 2006.

Návrhář Osmany Laffita žije v Čechách, Vánoce ale slaví ve francouzském stylu

Vánoce

Nedalo nám se nezeptat, jestli už na tuto výzvu začala trénovat.

„Jsem na sebe zvědavá, jak zvládneme nejvyšší horu Afriky. Trasa, kterou chceme absolvovat, se jde šest dní. Snažím se na sobě průběžně pracovat, ale zatím jsem trénovat nezačala. Plánuju vyrazit na dlouhé procházky a na páse si nastavím nejvyšší sklon,” plánuje si Renata Langmannová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám