Hlavní obsah

Nicolas Cage rozsvítí vánoční osvětlení v anglickém Bathu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bath

Slavný hollywoodský herec Nicolas Cage (45) souhlasil s tím, že rozsvítí vánoční osvětlení v anglickém historickém městečku Bath, kde vlastní dva domy. Jedna z místních obyvatelek mu pod dveře podstrčila zprávu, v níž ho o to požádala.

Článek

Držitel Oscara za film Opustit Las Vegas (Leaving Las Vegas) zakoupil dům v georgiánském stylu v Bath roku 2007 za čtyři milióny liber (v přepočtu za 11,676 miliardy korun) a v jedné nedaleké vesnici vlastní zámek Midford Castle z 18. století v hodnotě pět miliónů liber (v přepočtu 14,595 miliardy korun).

Cage, který se proslavil filmy jako Tváří v tvář, Con Air či Mandolína kapitána Corelliho, údajně prohlásil, že se cítí “poctěn a je nadšený“, že může 26. listopadu v Bath rozsvítit vánoční osvětlení.

Lístek s touto žádostí mu pod vstupní dveře jeho domu, který je součástí kruhové zástavby s názvem The Circus, podstrčila Emma Samwaysová. „Je to dost mimořádné a on je chlapík docela v pohodě,“ říká tato žena s nevšední kuráží.

Lidé z Bath jsou nadšeni

“Rád by zde trávil více času, ale jeho závazky na natáčení mu to ne vždy dovolí,” prohlásil Rod Findlay, který pro herce pracuje jako správce jeho nemovitostí ve Velké Británii. “Využívá každou příležitost, aby navštívil Bath a nějaký čas tam pobyl.“

“Jsem úplně unesen z toho, že někdo jako Nicolas Cage souhlasil s tím, že světla rozsvítí. My se vynasnažíme, aby se zde cítil velice vítaný,” uvedl jeden z obyvatel města.

“Jsme nesmírně potěšeni, že nás pan Cage může podpořit u příležitosti rozsvícení vánočních světel,” nechal se slyšet Andrew Cooper, manažer Bath City Centre.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám