Hlavní obsah

Nela Boudová se těší na kýčovité Vánoce

Svou domácnost nazdobí herečka Nela Boudová (1. prosince oslaví své 42. narozeniny) vánočně už počátkem prosince. Jak sama říká, právě to ji na Vánocích baví nejvíc. „Domov pojednám jako jeden velký kýč a vrátím se do dětství,“ těší se Nela.

Článek

Pokud jde o cukroví, hodlá společně se svými syny Andrejem (9) a Daliborem (8) napéci jen jeden plech.

„Na víc nemám. Nemyslím finančně, ale svou šikovnost,“ usmívá se Boudová. Přesto však cukroví na vánočním stole bude víc. „Nakupuji ho v obchodech Hare Kršna, od nich nám chutná nejvíc,“ vysvětluje herečka.

Svátky prožije Boudová se svými nejbližšími u maminky

„Užívám si, že nemusím nic připravovat. Štědrovečerní večeře bude bez ryby, protože nejíme maso. Maminka nám upeče šmakouny, to je vaječná bílkovina, a k nim budeme mít bramborový salát,“ prozrazuje představitelka doktorky Zuzany Trojanové z primáckého seriálu Velmi křehké vztahy.

„Chlapci chtějí jen lego, takže to vyřeší návštěva jedné prodejny. My dospělí si dáváme knihy. O žádných dárcích nesním, protože mám pocit, že všechno krásné, co jsem si přála, mi život už dopřál,“ svěřuje se herečka, jejímž životním partnerem a otcem jejích dětí je scenárista Jan Lekeš.

Ve dnech po svátcích do Nového roku se Nela chystá se syny na chalupu. Prý daleko od lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám