Hlavní obsah

Nadělte partnerům pod stromeček dojení krav či řízení buldozeru

– PRAHA
Novinky, jky

Zážitkové dárky si získávají v posledních letech oprávněnou oblibu u všech věkových kategorií. Lidé je kupují nejen svým blízkým, ale i sami sobě. Láká je absolvovat netradiční zážitek spolu obdarovaným, a zpestřit tak společně strávený čas. Zde je několik tipů na zážitky, na které byste nejspíš vzpomínali ještě dlouho po Vánocích.

Článek

Miluje váš partner nebo partnerka filmovou sérii Slunce, Seno... a vy máte pocit, že by si dokázala či dokázal podobnou atmosféru skvěle užít? Může dostat na Vánoce zážitkový dárek - dojení krav. Během dvouhodinového programu stihne posezení se zootechničkou, získá nové informace v oblasti dojení krav a samozřejmě i zážitek ze samotného dojení.

Po dobře odvedené práci absolvuje obdarovaný návštěvu „řídícího centra dojivosti“, kde bude sledovat denní, měsíční a roční dojivost a nahlédne pod pokličku trhu nejen s mlékem. Odměnou za dobře odvedenou práci je plná lahev čerstvě nadojeného mléka. A samozřejmě spousta zážitků, které si jistě ráda spousta známých vyslechne.

Dejtonej - 1590Kč

Třináctitunový ruský buldozer pro tvrďáky

Vzpomíná někdo z vašich blízkých na doby dávno minulé, pochvaluje si kvalitu starých ruských strojů nebo je blázen do těžké techniky? Pak bude zážitek s těžkotonážním ruským buldozerem něco pro něj. Dozví se něco o historii stroje, základní technické poučky a pak už jen nasedne a otočí velký klíč.

:. V buldozeru se každý muž cítí výjimečně. Foto: archiv Novinky.cz

Na obdarovaného čeká práce na plně fungující skládce výkopové zeminy a stavební sutě. V kabině nenajde elektroniku, žádný řídící joystick, jenom velké ovládací páky. Potřeba je tedy pořádná síla. Prostě pravý ruský stroj. A pokud je fajnovka, jistě ho uklidní, že bude vybaven montérkami, aby se příliš neušpinil. Za "volantem" může sedět hodinu.

Fanmotion - 2487 Kč

Putování na koni

Pokud by někdo raději spíše romantický dárek, je v nabídce agentur i celodenní putování v sedlech ušlechtilých koní s průvodcem znalým krajiny středního Posázaví, kudy cesta mírně zvlněnou krajinou vede. Součástí putování na koních je také bohatý piknik v přírodě, kdy si přijdou na své nejen jezdci, ale i koně.

:. Putování na koni je určeno pro mírně pokročilé jezdce. Ilustrační fotofoto: Novinky/Dana Kysučanová

Celodenní putování obnáší šest až sedm hodin strávených v sedle koně a je určeno pro dvě osoby. Pozor ale, tento zážitek není vhodný pro úplné začátečníky, obdarovaní by měli mít odpovídající jezdecké zkušenosti, aby mohli zvládat tempo jak v klusu tak i ve cvalu.

Zlatarybka - 5000 Kč

Sex shop jenom pro vás

Dlouho s partnerkou či partnerem přemýšlíte o návštěvě sexshopu, ale nikdy jste nenašli odvahu jeho dveře skutečně otevřít a vše jste raději objednávali po internetu? jednou z možností je i návštěva prodejny s erotickým zbožím po zavírací době, kdy budete mít úplný klid a nebudete se bát, že vás pozorují ostatní návštěvníci.

:. Málokdo se odváží jít jen tak do sex shopu.foto: profimedia

Obdarovaného nebude nikdo rušit a k dispozici bude pouze personál, který ukáže a vysvětlí vše, oč bude mít šťastlivec zájem. V ceně dárku je navíc i poukázka na zboží.

Darujsen - 1800 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám