Hlavní obsah

Na Vánoce bez kožešin, vzkazuje nahá Kelly Bundová

– NEW YORK

Herečka Christina Applegateová (36), u nás známá zejména ze seriálu Ženatý se závazky, se objeví na elektronické vánoční pohlednici, na které pro organizaci PETA pózuje nahá. Na sobě nemá nic víc, než pár sexy rukavic. V tomto úboru nás vyzývá, abychom před letošními Vánoci nenakupovali žádné kožešiny.

Článek

„Když mi bylo šest, měla jsem malinký kožešinový kabátek. To bylo jedinkrát v mém životě, kdy jsem něco podobného nosila,“ tvrdí.

„Když jsem se stala vegetariánkou, začala jsem víc a víc číst o tom, kde se kožichy berou a co těm zvířatům dělají. Všechno mi to začalo naráz docházet. Tehdy mi bylo sotva patnáct,“ uvedla herečka.

Oceňuje navíc finanční stránku používání umělých kožešin: „Dnes se vyrábí opravdu skvělá syntetická kožešina – takže skutečný kožich vůbec nepotřebujete. Navíc je to levnější, tak proč utrácet tolik peněz?"

Vánoce jsou podle ní obdobím, kdy lidé šílí ze své finanční situace. "Tak proč ještě utrácet a spíše nezkusit jinou možnost, než pozabíjet hromadu zvířat?“ ptá se.

Applegateová se tak přidala k řadě celebrit, které již pózovaly nahé pro organizaci PETA, například Pamela Andersonová, Sophia Monková, či Alicia Silverstoneová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám