Hlavní obsah

Melania Trumpová představila velkolepou vánoční výzdobu Bílého domu

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavnostní odhalení vánoční výzdoby Bílého domu je vždy velmi očekávanou událostí. Stále ještě první dáma USA Melania Trumpová na ní se svým týmem pracovala několik měsíců. Letošní výzdoba se přitom nese opět v duchu patriotismu a hesla Amerika je nádherná.

BEZ KOMENTÁŘE: Melania Trumpová ukázala vánoční výzdobu v Bílém doměVideo: The White House

 
Článek

Vánoční výzdoba Bílého domu se nese v tradičním dekoru. Zelené stromky zdobí červené ozdoby symbolizující prezidentskou pečeť, a tedy symbol hrdosti a statečnosti, a také bílá světla.

Ani tentokrát nechybí detaily jako např. vlak White House Express, nebo figurky zdravotníků ve vánoční vesnici a ozdoby „Be Best“, což je charitativní iniciativa samotné Melanie Trumpové, jež se věnuje dětem.

„Během tohoto zvláštního období jsem moc ráda, že s vámi mohu vzdát hold majestátu našeho velkého národa a společně můžeme oslavit zemi, na kterou jsme všichni hrdí a kterou nazýváme svým domovem,” sdělila na svém twitterovém účtu Melania Trumpová.

Oficiální vánoční strom Bílého domu se nachází tradičně v modré místnosti, kde byl opět sundán lustr, aby se sem 5,6 metru vysoká jedle Fraserova pocházející ze Západní Virginie vešla.

Posuďte sami, jak se poslední výzdoba Bílého domu Melanie Trumpové a jejího týmu povedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční výzdobou proti úzkosti a stresu

Letošní rok byl bez nadsázky velkou životní zkouškou pro všechny. Prověřeny byly nejen vztahy, ale také rodinné rozpočty, psychika a krizové plány. I proto je...

Výběr článků

Načítám