Hlavní obsah

Lejla Abbasová stráví svátky v Čechách, po nich chce odletět do Afriky

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Lejla Abbasová je typ člověka, který nakupuje vánoční dárky zcela na poslední chvíli. „Každý rok si vždycky nadávám, ale dárky většinou kupuji třiadvacátého nebo čtyřiadvacátého,“ prozradila na sebe.

Lejla Abbasová se snaží vánoční dárky vychytatVideo: Novinky

 
Článek

Vánoce budou s partnerem Michaelem Kocábem a synem Davidem trávit v Čechách, hned po Novém roce ale plánuje odletět do Afriky, kde chce být delší dobu.

Přestože koupi dárků nechává na poslední chvíli, ve výběru se snaží být s partnerem originální. „Snažíme se vychytat každý dárek. Loni jsem mu koupila trysky na nohy, se kterými se skáče na vodě. Partner si ale hned v červnu rozhodil plotýnky, a prodloužil si tak platnost na příští rok,“ smála se čokoládová kráska.

Kocáb podle Abbasové adrenalinový dárek prý během další letní sezóny určitě využije. „Shodou okolností to samé dala jeho dcera svému manželovi, aniž bychom se domluvily. Tak možná oba vyrazí společně. Kdo ví,“ dodala Lejla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám