Hlavní obsah

Kateřina Kristelová by si přála k Vánocům kreditku bez limitu

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Matky samoživitelky mají zajímavé, i když momentálně nesplnitelné sny. Třeba moderátorka Kateřina Kristelová by si přála k Vánocům kreditní kartu bez limitu. „Už jen proto, abych mohla nakoupit všechny dárky, které si od Ježíška přeje moje dcera Claudie,” vysvětlila.

Foto: Profimedia.cz

Kateřina Kristelová

Článek

A kde budou holky svoje Vánoce bez tatínka trávit? V jejich bytečku na pražském Černém Mostě to určitě nebude. „Na Vánoce budu tradičně s celou svojí rodinou v jižních Čechách. Nikdy jsem Vánoce neslavila jinak,” vysvětlila moderátorka.

Foto: Facebook Kateřiny Kristelové

Kateřina Kristelová s dcerou Claudií.

Odtajnila i seznam dárků, o které si už její dcera řekla Ježíškovi a maminka je zodpovědně sepisuje. „Seznam už má pět listů. Figurují tam položky jako mikrofon na moderování, pekárna na rohlíky, těsto na pizzu nebo kůň, který letos vyhrál dostihy,” smála se Kristelová.

S tím tak trochu souvisí i její vlastní přání. „Já chci od Ježíška samozřejmě zdraví, štěstí a harmonii, ale také úplně přízemní věci. A to je třeba exotická dovolená, půdní byt a nekonečná karta bez limitu, se kterou bych mohla Claudince splnit každé přání,” řekla.

Reklama

Související témata:

Související články

Horské hotely jsou na zimní svátky skoro plné

Milovníci zimních svátků strávených na českých horách si s rezervací míst musejí pospíšit – většina oblíbených destinací je už totiž vyprodaná. Tak tomu je...

Děti Alice Bendové mají více ježíšků

Herečka Alice Bendová má dvě děti, šestiletého Vašíka a o dva roky mladší Aličku. A vždycky, když pro ně nakupuje vánoční dárky, má jasno v jejich počtu. „Musí...

Vánoční dárek za 40 miliónů

Nezapomenutelná jedenáctidenní cesta po třech kontinentech, na jejímž konci na vás čeká osobní briliant – to je nejdražší položka v tradičním vánočním...

Výběr článků

Načítám