Hlavní obsah

Kate Winsletová chce Vánoce strávit sama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Krátce po rozpadu sedmiletého manželství Kate Winsletové (35) a režiséra Sama Mendese (45)začala britská herečka chodit s modelem Louisem Dowlerem. V těchto dnech, po čtyřech měsících, dvojice oznámila, že jejich románek skončil.

Článek

Kate (35) po pár týdnech představila stejně starého Louise rodičům a zdálo se, že všechno je na dobré cestě, aby jim jejich láska vydržela. Chyba lávky.

„Louis byl jenom náplast na její zlomené srdce po rozchodu se Samem, ale užili si spolu spoustu krásných chvil,“ prozradil přítel bývalého páru a dodal:

„Kate je Louisovi moc vděčná, že se díky němu zase postavila na nohy. V poslední době ale cítila, že by to nefungovalo. Chce být proto raději sama a během následujících týdnů a Vánoc se chce věnovat dětem a rodině.“

Obvykle uzavřená herečka, která zazářila například v trhácích Titanic, Nouzový východ nebo Předčítač, se nestyděla předvádět se s Louisem na veřejnosti.

Chtěla si s ním také pronajmout dům v Chicagu, aby se mohla během natáčení nového filmu Contagion vracet na víkendy za svými dětmi. Louis, který se stal tváří reklamní kampaně pro Burberry a Paula Smitha, se ale místo toho vrátil do Londýna.

Winsletová má dvě děti, desetiletou Miu a sedmiletého Joea.

Reklama

Související témata:

Související články

Ilona Csáková nechce o Vánocích vyhořet

Zpěvačka Ilona Csáková (40) oslaví již druhé Vánoce ve společnosti ročního syna Daniela. Chlapec prý miluje světélka a zpěvačka se bojí, aby doma nevyhořeli.

Pomeje oslaví Vánoce u maminky, pracovat nechce

Štědrý den oslaví herec a producent Jiří Pomeje (45) u maminky v Českých Budějovicích. Po nevydařeném manželství se zpěvačkou Ivetou Bartošovou si tu prý rád...

Výběr článků

Načítám