Hlavní obsah

Karel Voříšek pořád věří na Ježíška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Karel Voříšek (47) při slově Vánoce doslova zjihne. Okamžitě se mu vybaví poklidná a voňavá rodinná atmosféra. Po celý život tráví tyto nejkrásnější svátky v roce se svými nejbližšími. A neměnil by ani dnes. Stává se, že je to jediné setkání všech rodinných příslušníků, jak žertem říká, „všech Voříšků“ za celý rok.

Článek

Karel Voříšek dojatě vzpomíná i nejkrásnější vánoční dárek. „Ten jsem dostal v roce 1972, když maminka přijela o Vánocích z porodnice a přivezla moji sestru Janu. Šíleně jsem si přál sourozence a přání se mi splnilo přímo o Vánocích, bylo to nádherné,“ říká Karel Voříšek.

„Letos se sejdeme u sestry v Klánovicích, jsme velmi početná rodina, takže nás bývá u stolu hodně. Na všechny se těším, ale nejvíc na synovce Štěpána. Byl jsem i u jeho porodu. Teď už mu budou tři roky a to je věk, kdy už děti nabírají rozum a Vánoce si jaksepatří užívají,“ upřesňuje.

„Synovec samozřejmě na Ježíška ještě absolutně věří, což já vlastně svým způsobem trochu taky. Oni sice všichni říkají, že Ježíšek není, ale co kdyby... Já si nechám pootevřená vrátka, protože, co kdyby mi chtěl dát luxusní vilu, nebo nějaké superauto a já bych ho svým postojem zahnal?“ vysvětluje moderátor s potutelným úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám