Hlavní obsah

Josef Somr vypráví o Vánocích

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audioknihy Šťastné a veselé Vánoce, Vánoční pohádky H. CH. Andersena a Vánoce vydává známý herec Josef Somr. Vyprávění je určeno malým i velkým posluchačům.

Článek

Na CD Štastné a veselé Vánoce Somr vypráví o významu svátků, o původu vánočního stromku i dárků, o vánočních pokrmech u nás i ve světě.

Audiokniha Vánoce je určena pro děti od pěti let. Malým posluchačům Josef Somr laskavou a zajímavou formou představí všechna témata patřící k Vánocům.

„Budu rád, když se lidé při poslechu těchto CD s vánočními koledami a vyprávěním o historii vánočních svátků na chvíli zastaví a uvědomí si pravé poselství Adventu,“ prozradil Josef Somr.

„Nevěřím, že bychom měli moc zastavit čas nebo změnit moderní vánoční marketing, ale pokud bychom rodičům s dětmi připomněli i jinou vánoční náladu nebo některé tradiční lidové zvyky, nebyla ta práce marná,“ dodal.

CD Vánoční pohádky H. CH. Andersena nabízí dílo dánského klasika v interpretaci Josefa Somra. Uslyšíte zimní a vánoční příběhy Sněhová královna, Smrček, Děvčátko se sirkami, Sněhulák i další pohádky.

„Jsou to spíš příběhy, které zrcadlí někdy smutnou realitu života,“ přiznává Josef Somr. „Ale na druhou stranu ani našim životům občas nechybí pohádkové motivy. A možná právě tohle je v Andersenových příbězích pro mě to nejzajímavější.“

Reklama

Výběr článků

Načítám