Hlavní obsah

Hračky pod stromečkem ocení už jen děti do deseti let

Mobilní telefony, počítače, sportovní vybavení a moderní oblečení. Taková jsou nejčastější vánoční přání dnešních dětí. Už netouží po hračkách, ale po moderních stylových věcech.

Článek

Hračky potěší jen malé děti do deseti let, které mají stále tradiční přání. Vyplývá to z průzkumu agentury Millward Brown CZ. Holčičky touží po panenkách a chlapci po stavebnici nebo autodráze. Zklamané budou naopak ratolesti, které od svých rodičů dostanou knihu. Podle průzkumu knížka většinu dětí nenadchne. Přivítají ji maximálně jako doplňkový dárek.

Internet, oblečení a kosmetika

Hoši od 11 do 18 let budou nadšení, když dostanou rychlejší internet. Trefným dárkem je i herní konzole nebo počítačová hra. Slečny nad deset let rády dostanou kosmetiku nebo moderní oblečení, které ocení i o pět let starší chlapci. Všechny děti obecně potěší sportovní vybavení, zejména pokud půjde o věci na kolo, brusle, snowboard či lyže.

Data vyplývají z rozsáhlého výzkumu České děti a mládež 2008, který firma Millward Brown CZ uskutečnila letos na podzim. Průzkumu se zúčastnilo 1000 dětí ve věku mezi sedmi a osmnácti lety z celé České republiky.

Zboží.cz poradí, co a jak nakoupit k Vánocům

V období vrcholících nákupních horeček se uživatelé Seznamu mohou zcela spolehnout na Zboží.cz. Právě tady je připraven nový Rádce pro výběr dárků členům rodiny, zvířecím miláčkům i tajným láskám - to vše po celý rok a spolehlivě přes internet.

Nákupní rádce je připraven na hlavní stránce služby Zboží.cz. Tady se totiž předvánoční nákupní horečka začala projevovat nejvíce: během posledních týdnů se původní návštěvnost Zboží.cz zvýšila ze 130 tisíc na 170 tisíc uživatelů denně. Více se o službědozvíte zde.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám