Hlavní obsah

Eva Perkausová bude na Štědrý večer moderovat zprávy

Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Eva Perkausová bude o svátcích v práci. Bude to vůbec poprvé, co Štědrý večer bude uvádět Hlavní zprávy. Po nich ale už bude pospíchat za rodinou.

Eva Perkausová bude mít letos pracovní VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Vyšla řada na mě s Romanem Šebrlem, budeme mít směnu celé svátky. Budeme se tedy spolu zřejmě po dnech střídat,” svěřila se Novinkám Eva Perkausová, která počítá i s tím, že na ni vyjde řada na Štědrý večer, protože zatím nemá na rozdíl od Romana rodinu.

Na Štědrý den se ale podle ní nevysílají žádné tragédie, tudíž i ve studiu bude určitě příjemná vánoční atmosféra. Po skončení zpráv pak bude pospíchat domů, kde na ni bude již čekat připravená sváteční večeře, kterou si v klidu vychutná.

Foto: Michaela Feuereislová

Eva Perkausová

Dárky nakupuje až na poslední chvíli. „Jsem ten typ člověka, který vše nechává na poslední chvíli. Každý rok si říkám, že letos už to nakupování dárků nebudu nechávat na poslední chvíli, když jsou v obchoďácích miliony lidi a všichni jsou již patřičně nervní, ale vždy to tak stejně dopadne. Takže i letos mě to čeká 23. prosince,” s úsměvem dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám