Hlavní obsah

Ester Kočičková se na Vánoce bojí házet botou, aby se nerozvedla

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Ester Kočičková je velmi excentrická a svérázná žena, Vánoce ale podle svých slov slaví tradičně, až staromilsky. Doma mají klasickou štědrovečerní večeři, krájí se jablíčka, rozdávají dárky. Jen do házení botou nebo dolévání olova se Ester nežene.

Jak tráví Vánoce Ester KočičkováVideo: Novinky

 
Článek

„Slavíme až staročesky, s klasickým kaprem, salát dělá moje tchyně. Jednou za rok musím mít i tu rybí polévku. Je to až neřestně staromilské,” míní Ester, která nevynechává ani některé tradice, jiným se naopak vyhýbá.

„Lití olova jsem zkoušela dvakrát, ale pokaždé došlo ke katastrofě. Házení botou vynechávám také. Když by padl střevíc špičkou ke dveřím, znamenalo by to, že žena jde z domu. Jsem dvakrát vdaná a pak bych byla třeba neklidná, že musím zase do jiného manželství,” vysvětlila.

A jak je to u nich doma s dárky? „Dárečky dávám ráda, ale většinou drobnosti a hlouposti. Věci, které jsou nákladnější, bych si třeba pro svého muže vybrat netroufla, určitě bych se sekla. Ať si je vybere sám,” objasnila.

„Naštěstí si ale oba potrpíme spíš na infantilní dárky, z nichž máme až dětskou radost. Takže se u nás pod stromkem objevují třeba mluvící hračky, figurky nebo zajímavé kalendáře, jako se žábami. Cítíme se mladí a kupujeme si věci, které nám nikdo nedal, když jsme byli dětmi,” dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Děti Alice Bendové mají více ježíšků

Herečka Alice Bendová má dvě děti, šestiletého Vašíka a o dva roky mladší Aličku. A vždycky, když pro ně nakupuje vánoční dárky, má jasno v jejich počtu. „Musí...

Výběr článků

Načítám