Hlavní obsah

Dana Morávková zavedla v rodině tradici dvou vánočních dárků

Novinky, Dominika Rachůnková

Víc než na tom, co bude mít na štědrovečerní tabuli naservírováno, záleží herečce Daně Morávkové na lidech, se kterými se u stolu sejde. Přiznala, že už se nemůže dočkat syna Petra, který přijede z Anglie na měsíc domů.

Jak letos stráví Vánoce Dana MorávkováVideo: Novinky

 
Článek

Přesto, že je Dana Morávková vytížená divadlem a natáčením, zvládá veškeré vánoční přípravy sama. Cukroví ale v její převážně mužské domácnosti nikdo příliš neocení.

„Já peču, ale pro mé chlapce, pro manžela a pro syna, je nejlepší cukroví řízek,“ přiznala s úsměvem herečka, která je již 23 let provdaná za klavíristu a skladatele Petra Maláska.

S manželem si překvapivě nepotrpí ani na hromady darů pod stromečkem. Rozhodli se být skromní.

Lucie Bílá se na Vánoce těší, veškeré přípravy za ni obstarají kamarádky

Vánoce

„My jsme si letos říkali, že budeme rozumní a že si dáme jen dva dárky - jedno oblečení a jednu vůni. Manželovi se to asi rozleželo v hlavě a volal mi, jestli je prstýnek oblečení. Tak jsem řekla: ,Ano Péťo, prstýnek je oblečení.' Pro všechny dámy je prstýnek, náušnice nebo přívěšek oblečení, kastrol není oblečení,“ pobavila herečka.

Tím nejkrásnějším dárkem pro ni ale bude příjezd jednadvacetiletého syna Petra, který od podzimu loňského roku studuje vysokou školu v zahraničí a domů se vrací sporadicky.

„Myslím, že si to moc užijeme. Petr se setká se svými kamarády a spolužáky z gymnázia, protože oni také studují po celém světě,“ dodala natěšeně Dana Morávková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám