Hlavní obsah

Američané chtějí vánoční večeři s Bradem Pittem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Stálicemi štědrovečerních oslav se stali Brad Pitt a jeho bývalá manželka Jennifer Anistonová. Hollywoodský idol vyhrál mezi slavnými muži, které by Američané měli rádi 24. prosince u stolu. Ovšem nesměl by přijít se svou současnou partnerkou Angelinou Jolie, ale musel by vzít svou bývalou choť Jennifer Anistonovou.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt

Článek

Další nejžádanější celebritou, s níž by Američané rádi pojídali štědrovečerní menu, je vévodkyně z Cambridge.

Absolutní jedničkou v anketě se stala stejně jako minulý rok Jennifer Anistonová. Rachel z Přátel by u stolu rádo usadilo 30 procent Američanů, kteří by si mohli vybrat ze slavných hostů. Druhou by byla právě Kate Middletonová, provdaná za prince Williama alias vévodkyně z Cambridge, ta získala 21 procent. Třetím by byl Brad Pitt s šestnácti procenty.

Pětici uzavírají poněkud bouřlivější povahy, které letos proslavily drogy, nevěra, rozvody a skandály. Jsou jimi Charlie Sheen, Ashton Kutcher a Kim Kardashianová.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová letos vánoční dárky uvařila

Modelka Kate Mossová si oblíbila anglický venkov, na svém statku v Costwolds teď pobývá častěji než v Londýně. A zamilovala se také do venkovských džemů...

Výběr článků

Načítám