Hlavní obsah

Co nadělit k Vánocům lidem, kteří už všechno mají

Novinky, das

Rodeo Drive v americkém Beverly Hills patří mezi nejdražší ulice světa. Své obchody zde mají ty nejluxusnější světové značky. Vánoční nákupy zde tedy nepořizují jen tak ledajací lidé. Kromě úspěšných herců, zpěváků, sportovců se jedná často o nejbohatší lidi Spojených států. Podívejte se s námi, co nakupují nejčastěji.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Co nadělit k Vánocům lidem, kteří už všechno mají?Video: AP

 
Článek

Například v obchodě u Tiffanyho jdou doslova na dračku doplňky pro domácí mazlíčky. Pořídit zde můžete jak speciální misky, kožená vodítka, tašky na přepravu mazlíčků, tak i nejrůznější šperky a oblečky.

V hodinářství švýcarské značky Richard Mille, které se proslavilo svými koncepty ručně vyráběných hodinek z těch nejmodernějších inovativních technologických materiálů, vám nabídnou kromě ultralehkých hodinek i speciální brýle a další vymoženosti.

Například ženy se zde zajisté nadchnou pro hodinky RM 07-01 Ladies Automatic za 1 955 000 dolarů (necelých 45 milionů korun), jež mají pouzdro z bílého zlata a zlatý náramek s diamanty. Muži pak určitě ocení hodinky RM 19-02 Tourbillon Fleur Piece za 1 650 000 dolarů (38 milionů korun).

O tyto luxusní hodinky mají největší zájem především sportovci, jako jsou jezdci Formule 1, golfisté či tenisté. Například tenista Rafael Nadal nosí ultra lehké brýle této značky.

Svou popularitu si značka získala ale i mezi celebritami. Oblíbili si ji herci jako Sylvester Stallone, Jackie Chan, Natalie Portmanová či zpěvák Pharrell Williams.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám