Hlavní obsah

Saša Rašilov se těší na vánoční svátky s roční dcerkou, stromeček zavěsí ke stropu

Novinky, Eliška Vinterová

Zatímco mnozí na Vánoce často jen nadávají, herec Saša Rašilov (46) takový není. Na letošní svátky s roční dcerkou Maruškou a manželkou Lídou se skutečně těší. A jak sám přiznal, připravuje se na ně již v průběhu roku. Dokonce chystá doma jednu novinku, stromeček zavěšený u stropu.

Jak bude trávit letošní Vánoce Saša RašilovVideo: Novinky

 
Článek

„Pokoušíme se na svátky připravit dřív, než začne ten předvánoční chaos v obchodech. Jelikož ale obchody začínají s vánoční výzdobou čím dál dříve, člověk už pomalu musí začít nakupovat již v létě. Snažím se tedy myslet na Vánoce po té materiální stránce již v průběhu roku, aby byl pak čas a klid na rozjímání. Mám rád klasické Vánoce s kaprem, se stromečkem a se vším, co k tomu patří,“ svěřil se herec.

„Marušce bude ale letos asi ještě stačit, když jí cokoliv zabalíme do hodně papíru. Letos tak u nás budou svátky hodně trhací,” dodává s úsměvem.

Letos Rašilovi rozhodně neplánují žádné výlety do zahraničí, chtějí si Vánoce užít doma.

S vánoční výzdobou bytu už začali a již mají vymyšleno, jak ochrání stromeček před roční dcerou. „Aby dcera stromek neshodila, vymysleli jsme, že letos pořídíme menší, který zavěsíme ke stropu a tím pádem bude ve vzduchu. Dočetl jsem se, že přesně takto chudí lidé instalovali stromky ve svých chalupách kvůli nedostatku místa,” uzavírá Rašilov.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám