Hlavní obsah

Petra Černocká slaví Vánoce u dcery, je to pro ni méně stresující

Novinky, Štěpánka Bínová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S blížícím se koncem roku má zpěvačka Petra Černocká plno práce. Vystupuje totiž na různých akcích po celé České republice a moc času na vánoční přípravy jí tak nezbývá. Tradice ale ctí a Vánoce pak slaví v klidu se svou rodinou.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Petra Černocká

Článek

„K dceři jsem začala chodit už před dvěma lety. Pro mě to znamená méně starostí, protože jenom do auta hodíme dárky a rybu usmažíme až u dcery,“ řekla slavná Saxana z kultovního snímku Dívka na koštěti.

Zpěvačka také popsala, jak tento sváteční čas u její dcery Báry a vnučky Coco probíhá. „Vánoce probíhají tradičně, ale stále je něco ve skluzu. My starší všechno připravujeme pečlivě, zatímco Bára je velice free. Dítě může mít díru na punčocháčkách, což by babička nedopustila. Bára taky ještě není převlečená a těsně před večeří si jde umýt hlavu. Ale už jsem si zvykla, že teď je ten systém v rodinách méně pedantický,“ dodala zpěvačka.

Přece jen se ale najde tradice, které Petra příliš neholduje. „Cukroví se s Bárou trochu vyhýbáme kvůli linii, ale vždycky něco je. Já před Vánoci dost vystupuji na různých akcích, kde třeba rovnou dělají pečivo, takže jsem většinou zásobená,“ přiznala Černocká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám