Hlavní obsah

Ondřej Ruml: Kubánci moc Vánocům nedají

Novinky, Eliška Vinterová

Bez sněhu, kapra a koled. I tak vypadají Vánoce Ondřeje Rumla. Zpěvák je na střídačku jezdí slavit se svou exotickou manželkou Doris Martinez na Kubu, odkud pochází. Na vánoční svátky bez sněhu už si zvykl, na davy nakupujících nikoliv.

Kde bude Ondřej Ruml trávit Vánoce?Video: Novinky

 
Článek

„Minulý rok jsem strávil Vánoce na Kubě, ač jsem z Jablonce nad Nisou a pamatuji si tuhé zimy a jak jsem skákal do sněhu a jezdili jsme na saních, tak jsem se s tím teplem na Vánoce smířil,“ svěřil se nám zpěvák s tím, že Vánoce v rodině své ženy střídá s těmi doma a letos zůstanou v Česku.

Naše tradice si nicméně jeho manželka velmi oblíbila. „Kubánci moc Vánocům nedají, moc se to tam neslaví a tak manželka čerpá inspiraci od nás. Vše se jí líbí i třeba pouštění kapra do rybníku a podobně,“ prozradil Ondřej s tím, že s nakupováním dárků zatím ještě nezačal.

„Když vidím něco, co mě zaujme pro daného člověka, tak to koupím i v září. Minulý rok to bylo hektické, měl jsem hodně práce a stále to odkládal. Nejhorší je, jak je Praha zacpaná, všichni tahají balíky... už mne proto napadlo, že bychom jednou mohli udělat Vánoce i bez dárků, že by se vlastně nic nestalo,“ dodal zpěvák, kterého čeká stejně jako minulý rok řada vánoční koncertů s jeho novým repertoárem.

Reklama

Výběr článků

Načítám