Hlavní obsah

U herečky Kristýny Janáčkové nosí stromek Ježíšek

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když herečka Kristýna Janáčková tvrdila, že si na vánoční tradice moc nepotrpí, nakonec se ukázalo, že se jich u nich doma dodržuje víc než v mnoha jiných rodinách. Vánoce chystají s partnerem Michalem Škrabákem synovi Luisovi Frederikovi opravdu krásné.

Jak letos oslaví Vánoce Kristýna JanáčkováVideo: Novinky

 
Článek

Poslední čtyři roky, od té doby, co se jí narodil syn, jsou Vánoce u Kristýny Janáčkové a jejího životního partnera samozřejmě mnohem krásnější než dřív.

„Čím je Luis starší, tím víc si to užívá. Je to o očekávání, napětí i legraci a Vánoce mě ty poslední čtyři roky baví,” svěřila se.

Foto: Novinky

Kristýna Janáčková s rodinou

„Připravuje se dopis pro Ježíška, dává se za okno a taky se Luis podle toho musí chovat, aby se mu přání splnila. Protože, jak říkám, nejvíc dárků Ježíšek nosí hodným dětem,” smála se Kristýna, že Ježíškem tak trochu sjednává doma pořádek.

A jaké se u nich doma dodržují tradice? „Máme rádi pečení cukroví, pak je taková tradice, že stromeček nosí Ježíšek, takže stromek jdeme koupit s partnerem a společně ho v noci ozdobíme, aby ho Luis viděl až nazdobený. Krájíme jablíčka a pouštíme skořápky od ořechů se svíčkami. A chodíme také na půlnoční mši,” vypočítala sympatická herečka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám